Kindred Group
Stefan Lundborg lämnar Kindred Groups styrelse (Cision)

2020-12-04 00:30
Stefan Lundborg har informerat Kindred Group att han avgår från sin position som oberoende styrelseledamot i Kindred Group med omedelbar verkan.

Kindred Groups oberoende styrelseledamot Stefan Lundborg har idag meddelat bolaget att han avgår från sin position som oberoende styrelseledamot i Kindred Group med omedelbar verkan. Stefan Lundborg avgår med anledning av att han utreds av Ekobrottsmyndigheten (EBM) för misstanke om insiderbrott. Kindred Group har i nuläget ingen ytterligare information men samarbetar fullt ut med åklagare och EBM i deras utredning.

”Stefan Lundborgs avgång var oundviklig med tanke på EBMs utredning mot honom. Styrelsen vill förtydliga att inga ytterligare representanter från bolaget är misstänkta för olovligt agerande och inte heller bolaget är misstänkt på något sätt”, kommenterar Anders Ström, styrelseordförande i Kindred Group.

Ytterligare information lämnas till marknaden när så erfordras men i övrigt lämnar bolaget inga ytterligare kommentarer så länge utredningen pågår.


Denna information är sådan som Kindred Group är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2020-12-04 00:30 CET.


Kindred Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -