Enad Global 7
Core Keepers största uppdatering hittills "The Desert of Beginnings", tillgänglig idag (MFN)

2022-11-10 11:00

Pugstorm och Fireshine Games är stolta att kunna presentera Core Keepers största innehållsuppdatering hittills, "The Desert of Beginnings". Nu tillgänglig för gratis nedladdning till alla spelare. Mer nytt innehåll introduceras än någonsin tidigare till det framgångsrika gruvsandlådeäventyret för 1-8 spelare.

Sätt dig bakom ratten och kör igenom ökensand i gokarts, ett helt nytt fordon som låter spelare tävla mot sina vänner och utforska Core Keepers värld som aldrig förr. Upptäck den glittrande nya Galaxite-malmen, använd kraftfulla nya vapen, inklusive Burnzooka, ett projektilbaserat vapen som kan tränga igenom fiender och förstöra jord, lera och stenväggar i ett slag, och spjut, en helt ny vapentyp som ger en längre räckvidd vid närstrider.

Ta det helt nya insektsnätet och gå på insektsjakt, fånga små skalbaggar, larver, eldflugor och andra vänliga djur som du stolt kan visa upp i din spelvärld. Skapa nycklar för att komma åt dolda kistor som är låste och slåss mot nya kraftfulla fiender på din resa för att besegra två nya bossar: Igneous the Molten Mass och Ra-Akar the Sand Titan.

En rad efterfrågade förbättringar av livskvalitet har också införts med dagens uppdatering, inklusive Steam Achievements, möjligheten att fiska från båtar och gruvvagnar, förbättringar av recept och kokkärlet, och möjligheten att förstöra, plocka upp och placera ett urval av större objekt.

"Vi är så glada över att spelare nu kan sätta sig bakom ratten i våra helt nya gokarts och uppleva Core Keepers värld som aldrig förr", säger Sven Thole, COO och animatör på Pugstorm. "The Desert of Beginnings är vår överlägset största uppdatering för Core Keeper hitintills, med helt nya platser att utforska, ihop med mycket nytt innehåll och funktioner. Vi har också gått tillbaka och introducerat nytt innehåll till några av våra befintliga biomer, vilket ger spelarna ytterligare anledning att besöka befintliga platser som The Dirt Biome och The Clay Caves. Vi hoppas verkligen att fansen älskar allt som väntar på dem i The Desert of Beginnings."

Core Keeper är ett gruvsandlådeäventyr för 1-8 spelare som utspelar sig i en uråldrig grotta av varelser, skatter och prydnadssaker, med över 1 miljon spelare som redan har börjat sin resa under jorden. Gräv efter reliker och resurser för att bygga din bas, skapa ny utrustning och överleva. Besegra gigantiska monster, upptäck dolda hemligheter, jordbruksgrödor, fiska, laga nya recept och utforska en procedurellt genererad underjordisk värld för att reda ut mysteriet med den antika kärnan.

Core Keeper är tillgänglig nu på PC via Steam Early Access. För mer information, följ @CoreKeeperGame på Twitter och gå med i diskussionen på Discord.

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:
Fredrik Rüdén, vice VD och CFO
Tel: +46 733 117 262
fredrik.ruden@enadglobal7.com

Ludvig Andersson, Investor Relations Manager
Tel: +46 730 587 608
ludvig.andersson@enadglobal7.com

OM EG7
EG7 är en koncern inom spelindustrin som utvecklar, marknadsför, förlägger och distribuerar PC-, konsol- och mobilspel till den globala spelmarknaden. Bolaget har 470+ spelutvecklare och utvecklar sina egna originella IP:n, samt är konsulter till andra företag världen över genom sina spelutvecklingsdivisioner Daybreak Games, Piranha Games, Toadman Studios, Big Blue Bubble och Antimatter Games. Dessutom har koncernens marknadsavdelning Petrol bidragit till att släppa 1 500+ titlar, varav många världsberömda varumärken såsom Call of Duty, Destiny och Elden Ring. Koncernens förläggar- och distributionsavdelningar Innova och Fireshine Games besitter expertis inom både fysisk och digital förläggning. Koncernen har sitt huvudkontor i Stockholm med cirka 880 anställda i 16 kontor världen över.

Nasdaq First North Growth Market Ticker Symbol: EG7

Certifierad Adviser: Eminova Fondkommission AB, Tel: +46 8 684 211 00

VIKTIG INFORMATION
Styrelsen för Enad Global 7 AB (publ) bedömer att informationen i detta pressmeddelande ej är av kurspåverkande karaktär men att det alltjämt är av betydande vikt att enhetligt via offentliggörandet kommunicera informationen till bolagets intressenter.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Enad Global 7 - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -