Nepa
Nepas största aktieägare ställer ut köpoptioner till bolagets styrelseledamöter (MFN)

2023-09-25 17:45

Nepa har informerats om att Ulrich Boyer, styrelseledamot och största aktieägare i Nepa AB (publ), ställer ut totalt 63 000 köpoptioner till de övriga styrelseledamöterna i bolaget. Ulrich finansierar rådgivning och administration kopplat till köpoptionsprogrammet på egen hand. Programmet medför varken några merkostnader för bolagets räkning eller utspädning av övriga aktieägare.

Syftet med köpoptionsprogrammet är att behålla en kompetent styrelse som delar aktieägarnas intressen. Avtalet innebär att Ulrich Boyer ställer ut högst 15 750 köpoptioner till envar styrelseledamot till ett pris motsvarande köpoptionens marknadsvärde. Köpoptionerna intjänas med en tredjedel per år fram till dagen innan årsstämman 2026 förutsatt att styrelseledamoten alltjämt är styrelseledamot i bolaget vid var sådan dag. Varje intjänad köpoption ger styrelseledamoten rätt att under en period om en månad från och med dagen innan årsstämman 2026 förvärva en aktie från Ulrich Boyer för en köpeskilling om 30 kronor per aktie.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Edvard Hagman, Investor Relations, ir@nepa.com

Om Nepa
Nepa är ett ledande företag inom varumärkesutveckling och optimering av marknadsföring. Genom att kombinera modern research med den senaste tekniken, djup expertis och innovativa lösningar, hjälper vi några av världens mest kända varumärken att skapa tillväxt genom data. Med huvudkontor i Stockholm, Sverige, och kontor i Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, USA och Indien hjälper Nepa företag i över 50 länder. Företaget är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2016.

Redeye AB är Nepas Certified Adviser. Fullständig kontaktinformation finns på nepa.com/investor-relations.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Nepa - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -