XMReality
XMReality tecknar avtal med teknikföretaget GiveX (MFN)

2024-07-02 15:00

GiveX är ett globalt teknikföretag med huvudkontor i Toronto, Kanada. De specialiserar sig på att tillhandahålla handeln med en bred uppsättning tjänster som inkluderar presentkortslösningar, lojalitetsprogram, kassasystem (POS), dataanalys och förbetalda biljetter. Med över 132 000 aktiva handelsplatser kommer GiveX att använda XMReality Remote Guidance för att ytterligare stärka sin kundservice och support.

GiveX plattform stödjer sömlös integration med över 1 000 kassasystem världen över och förbättrar kundengagemang och operationell effektivitet för företag inom restaurang-, detaljhandel- och gästfrihetsbranschen i över 100 länder. Genom att implementera XMReality kan GiveX erbjuda snabbare support både till sina slutkunder och även mellan tekniker.

“Vi är stolta över att ha blivit utvalda som mjukvaruleverantör av GiveX för att underlätta support och service inom deras verksamhet," säger Ryne Simeone, Vice President of Business Development på XMReality Inc. "De har fått en lysande start med XMReality, och vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete för att förstärka deras kundsupport."

Läs mer om GiveX här: https://web.givex.com/

För mer information, vänligen kontakta:
Johanna Edepil, CMO XMReality
Tel: +46 730 981 281 
E-mail: johanna.edepil@xmreality.com

Om XMReality
XMReality AB (publ) utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet - Augmented Reality (AR). Företaget är marknadsledande inom vägledning på distans (remote guidance) där man via AR kan guida en person på plats för att lösa problem eller förhindra att de uppstår. Produkten används globalt i mer än 60 länder. Nestlé, Electrolux, Sidel och Heineken är några av de mer än 150 kunderna. XMReality är baserat i Linköping och USA och är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: XMR). För mer information, besök: www.xmreality.com 

Bifogade bilder
XMReality


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

XMReality - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -