Frontoffice
Frontoffice rekryterar CTO (Finwire)

2020-01-07 15:25
Investeringsbolaget Frontoffice utser Dean Quanne till Chief Technical Officer, CTO. Han har en bakgrund från bland annat General Electrics, Vodafone, Siemens och Nokia där han främst arbetat med IT-arkitektur och med att utveckla nya produkter.

Dean Quanne har även varit med och grundat och varit CTO för ett antal företag inom mobilspel, betalning- och Igaming-plattformar. Senast var han involverad i fintechföretaget Intergiro.

"FrontOffice står inför en expansion och vi har nu ett antal lovande fintechbolag i vår pipe. Deans kompetens är precis vad vi behöver för att komplettera vårt nuvarande team samt för att säkerställa att våra investeringar håller rätt teknisk nivå och att den tekniska utvecklingen går enligt plan. Dean kommer närmast från Intergiro där han ansvarat för utvecklingen av framtidens bankplattform och innan dess har han bland annat varit Nokias chefsarkitekt och högsta tekniskt ansvariga, han har därigenom lång erfarenhet från att framgångsrikt driva tekniska projekt. Vi ser fram emot att ha honom i vårt team", säger Johan Lund, vd för FrontOffice, i ett pressmeddelande.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Front Ventures B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -