MICRO SYSTEMATION
FÖRESLÅR NY ORDFÖRANDE, TRE NYA LEDAMÖTER (Direkt)

2023-03-21 08:08

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Micro Systemation föreslår att antalet styrelseledamöter ska ökas med en person och således uppgå till sex ledamöter.

Valberedningen föreslår omval av Peter Gille, Fredrik Nilsson, Rolf Rosenvinge samt nyval av Andreas Hedskog, Jesper Kärrbrink och Charlotte Stjerngren. Bernt Ingman och Hanna Bilir har avböjt omval. Som styrelsens ordförande föreslås vidare nyval av Peter Gille som varit ledamot i styrelsen i Micro Systemation sedan 2020.

Vad gäller de nya personerna som föreslås till styrelsen är Andreas Hedskog styrelseordförande i 4C Group samt sitter i styrelserna för Newbury Pharmaceuticals, Snigeldesign, branschföreningen Säkerhets- och försvarsföretagen och ytterligare ett par bolag.

Jesper Kärrbrink har lång erfarenhet som vd för bland annat Östersunds-Posten, Radio Rix, Metro International, Bonniers Interaktiv, Bonniers Veckotidningar, Svenska Spel, Eniro, Euroflorist samt Mr Green. Han är i dag styrelseledamot och strategisk rådgivare åt flera bolag med ett fokus på B2B inom bland annat spel, medtech och sporttech.

Charlotte Stjerngren är sedan 2018 delägare i Cord Communications där hon är rådgivare inom investerarrelationer åt företrädesvis börsnoterade bolag. Hon har över tio års erfarenhet som finansanalytiker på Carnegie och erfarenhet som ekonomijournalist med inriktning på börsnoterade bolag. Charlotte Stjerngren är sedan 2019 styrelseledamot i

Note.

Kristine Trapp +46 8 5191 7927

Nyhetsbyrån Direkt


Micro Systemation B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -