REALFICTION
RÖRELSERESULTATET VAR 0,1 MLN KR 4 KV (-1,2) (Direkt)

2023-03-23 07:42

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) First North-listade Realfiction, som är verksamt inom så kallade reality-lösningar, ökade sina intäkter till 4,8 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2022 (2,5).

"Som förutsågs i vår vd-kommentar i rapporten för tredje kvartalet, såg vi under fjärde kvartalet en ökning av försäljningen under den säsongsmässigt livligare hösten", skriver bolaget i bokslutsrapporten.

Bruttomarginalen låg på 63,8 procent (56,1). Rörelseresultatet uppgick till 0,1 miljoner kronor (-1,2) och nettoresultatet blev -1,9 miljoner kronor (0,1).

Kassaflödet från löpande verksamhet var 7,1 miljoner kronor (2,5).

Vd Clas Dyrholm pekar på att Realfiction har en stark finansiell ställning och bolagets för närvarande planerade aktiviteter är fullt finansierade till 2024.

"När vi blickar framåt kommer vi att fortsätta att bygga vidare på vårt starka momentum i vår Echo-utveckling och kommersialisering och vårt mål är att gå från nuvarande diskussioner med potentiella kommersiella partners till att underteckna faktiska avtal", skriver vd i bokslutsrapporten.

Börsredaktionen +46 8 51917911 https://twitter.com/Borsredaktion

Nyhetsbyrån Direkt


Realfiction Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -