ProfilGruppen
ProfilGruppen AB har utsett Mari Kadowaki till vd och koncernchef. (MFN)

2023-05-22 09:55

Mari är civilingenjör och sedan 2007 VD på batteritillverkaren SAFT AB i Oskarshamn, innan dess många år inom Electrolux. Sedan ett år tillbaka så är Mari också del i ProfilGruppens styrelse och har visat god förståelse för bolagets verksamhet. Mari är styrelseledamot i Garo AB och vice ordförande i Teknikföretagen. Tillträde sker senast 2023-12-01 under tiden fortsätter Jonny Sandstedt som tf. VD.
 
ProfilGruppens styrelseordförande, Mats Johansson, kommenterar:
Vi har glada över att välkomna Mari som ny koncernchef för ProfilGruppen. Med hennes gedigna erfarenhet och ledaregenskaper är vi övertygade att hon kommer fortsätta utveckla ProfilGruppen på ett positivt sätt.
 
Mari Kadowaki kommenterar:
”Det är med stor glädje och entusiasm som jag ser fram emot att få tillträda så snart som möjligt. Under mitt år som styrelseledamot har min kunskap för verksamheten vuxit sig större och det ska bli mycket stimulerande att få bidra till ProfilGruppens fortsatta utveckling.”

För mer information, vänligen kontakta:

Mats Johansson, Styrelsens ordförande
Mobil: 070-996 68 29
E-mail: mats.johansson@profilgruppen.se

Aktuell information och foto för fri publicering finns på www.profilgruppen.se

ProfilGruppen AB i småländska Åseda är en helhetsleverantör av kundanpassade profiler och komponenter i aluminium. Vår vision är att vi ska vara den mest eftertraktade leverantören av innovativa profillösningar av aluminium i norra Europa.

Denna information är sådan information som ProfilGruppen AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2023-05-22 09:55 CEST.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Profilgruppen B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -