Oscar Properties Holding
Oscar Properties inleder arbetet med en samlad plan för avveckling av koncernens skulder och säkring av dess tillgångar (MFN)

2024-01-31 17:30

Oscar Properties har uppdragit till advokaten Lars Söderqvist och Wesslau Söderqvist Advokatbyrå att i samråd med koncernens borgenärer ta fram en samlad plan för hela koncernen som beskriver hur koncernens samtliga skulder ska betalas och hur det långsiktiga värdet på fastigheterna ska säkerställas.

- Lars Söderqvist har, tillsammans med sina kollegor, både den erfarenhet och kunskap som krävs för att hålla ihop den här processen över tid. Nu väntar ett omfattande arbete samt dialog med borgenärer och andra. De kommande veckorna kommer vara intensiva, säger Peter Norman, styrelseordförande Oscar Properties.

Lars Söderqvist är specialiserad på finansiella frågor och har varit konkursförvaltare och rekonstruktör i några av Sveriges största konkurser och företagsrekonstruktioner.

För frågor vänligen kontakta:

Carl Janglin, VD Oscar Properties Holding AB (publ)
Mob: +46 708 39 15 84, Mail: carl.janglin@oscarproperties.se

Om Oscar Properties

Oscar Properties är ett fastighetsbolag med fokus på förvaltning och projektutveckling. Vi köper, förvaltar, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen över hela Sverige, med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både förvaltning, nyproduktion och omvandling.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Oscar Properties Holding - I dag

{point.key}

Oscar Properties Holding - I dag

{point.key}

Oscar Properties Holding - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -