Checkin.com Group
Checkin.com tecknar avtal med nordamerikansk speloperatör (Finwire)

2023-06-21 11:36

Teknikbolaget Checkin.com har tecknat avtal med den första nordamerikanska kunden genom plattformssamarbetet med Playtech. Det handlar om börsnoterade speloperatören Northstar Gaming Holdings som kommer att använda Checkins onboardingmjukvara, enligt ett pressmeddelande.

Checkin.com kommunicerade samarbetet med Playtech i maj 2022, vilket innebär att bolagets mjukvara är tillgänglig för Playtechs kunder globalt. Parterna genomför även gemensamma marknadsförings- och säljaktiviteter.

- Avtalet med NorthStar stärker inte bara vår närvaro på den viktiga nordamerikanska marknaden utan medför också att samarbetet med Playtech går in i en intäktsgenererande fas. Jag har i flera kvartal tjatat både om vår plattformsstrategi och satsningen på den nordamerikanska marknaden och detta är ju på många sätt en korsbefruktning av dessa. Vi ser även många andra positiva tecken från andra sidan Atlanten och kommer fortsätta jobba stenhårt för att ta tillvara på det momentumet framöver, kommenterar Kristoffer Cassel, vd och medgrundare på Checkin.com.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Checkin.com Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -