Wicket Gaming
Stockpicker sätter riktkursen till 50 kr på Wicket Gaming (Stockpicker)

2021-11-25 08:30

Stockpicker sätter köp i sin senaste analys av spelutvecklingsbolaget Wicket Gaming. Uppsidan ser attraktiv ut då bolaget har kommunicerat en stark förvärvsstrategi och att nu närmast står inför en lansering av en speltitel inom cricket, med start på den indiska subkontinenten.

Idag finns det mobilspel som kretsar kring allt möjligt och inte minst sportspel är mycket populära. Framförallt managergenren har blivit framgångsrik och en av de mest kända titlar, Top Eleven, har under de första 10 åren efter lanseringen laddats ner över 240 miljoner gånger. Högkvalitativa managerspel finns även inom flera andra sporter, men just ovannämnda cricket är hittills ett undantag.

Någon som vill ändra på det är Wicket Gaming, ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades år 2015 med fokus på free-to-play (F2P) spel inom sportgenren för mobila plattformar. Sedan mitten av juli handlas bolagets aktie på Spotlight Stock Market och från teckningsnivån på 7 kr har kursen hittills fyrfaldigat.

---

Det är inte ovanligt att snabbväxande bolag i ett tidigt skede av sin tillväxtfas värderas till betydligt högre multiplar än så, och om ledningen levererar på sina löften så borde det finnas en meningsfull uppvärderingspotential i Wicket Gaming. Faller alla bitar på plats kan aktien utan problem stå i 50 kr om 12 månader.

Detta är en förkortad version av analysen.

Fullständig analys kan läsas via direktlänken: https://www.stockpicker.se/home/wicket-gaming-uppstickare-i-spelbranschen-med-stora-planer- och på www.stockpicker.se

Analytiker;
Sebastian Lang, Stockpicker

DISCLAIMER: Detta material har sammanställts av Stockpicker i informationssyfte och ska inte ses som rådgivning. Innehållet har grundats på information från allmänt tillgängliga källor vilka bedömts som tillförlitliga. Sakinnehållets riktighet och fullständighet liksom lämnade prognoser och rekommendationen kan således inte garanteras. Stockpicker lämnar inte i förväg ut slutsatser och eller omdömen i materialet. Åsikter som lämnats i materialet är analytikerns åsikter vid tillfället för upprättandet av materialet och dessa kan ändras. Det lämnas ingen försäkran om att framtida händelser kommer vara i enlighet med åsikter framförda i materialet.
Stockpicker frånsäger sig allt ansvar för direkt eller indirekt skada som kan grunda sig på detta material. Placeringar i finansiella instrument är förenade med ekonomisk risk. Att en placering historiskt haft en god värdeutveckling är ingen garanti för framtiden. Stockpicker frånsäger sig därmed allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av materialet.

Vid frågor, kontakta:

Mats Ahlskog, VD Stockpicker AB
Telefon: 08-52504762

Om Stockpicker AB

Stockpicker har levererat aktietips, analyser och nyheter sedan 1997. Vi är ett oberoende analyshus och unika på den svenska marknaden. Vi analyserar aktier och fonder som är värda att äga, både på kort och lång sikt.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Wicket Gaming - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -