Lyckegård
Analyst Group inleder analysbevakning på Lyckegård Group (Analyst Group)

2023-06-05 12:05

Analyst Group har med Lyckegård Group ingått avtal om kontinuerlig analysbevakning, innefattande bl.a. aktieanalyser med kvartalsvis uppdatering samt analytikerkommentarer av pressmeddelanden. I samband med detta har Analyst Group publicerat en aktieanalys.

Läs fullständig aktieanalys här
 
Skapar ett lönsamt och hållbart jordbruk

Lyckegård Group AB (”Lyckegård” eller ”Bolaget”) erbjuder en bred produktportfölj av redskap för den hållbara jordbrukaren, genom vilken Bolaget väntas kapitalisera på omställningen mot ett mer hållbart jordbruk, vilket bl.a. drivs på av målsättningar från EU. Lyckegård har även genomfört två förvärv inom bevattning, Östrops Bevattning samt KSAB Golf Equipment, genom vilka Lyckegård får exponering mot den starkt växande bevattningsmarknaden, såväl som att koncernen stärker sin lönsamhet. Baserat på en estimerad nettoomsättning om 238 MSEK år 2024, en målmultipel om EV/S 1,2x, samt en diskonteringsränta om 12,3 %, härleds ett potentiellt nuvärde per aktie om 5,0 SEK i ett Base scenario.

Om Analyst Group: Ett av Sveriges främsta analyshus med fokus på små och medelstora börsbolag.
Läs mer om Analyst Group

Det här ett pressmeddelande från Analyst Group angående publicering av aktieanalys på Lyckegård Group. Läsare kan anta att Analyst Group har mottagit ersättning för att framställa aktieanalysen. Uppdragsgivaren har inte haft någon möjlighet att påverka de delar där Analyst Group har haft åsikter om Bolaget, framtida värdering eller annat som skulle kunna tänkas utgöra en subjektiv bedömning.


support@mfn.se (mfn.se)
MFN - www.mfn.se

Lyckegård Group - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -