Börsveckans senaste aktieråd

Börs Här är aktierekommendationerna från senaste utgåvan av tidningen Börsveckan.

Börsveckan rekommenderar RVRC, Pierce och Norva24, men avvaktar med Tobii Dynavox, Profoto och Sdiptech. Och så slopas köprådet för Thunderful.

RVRC har historiskt sett uppvisat en tillväxt fenomenal tillväxt. Ett aber är aktieöverhänget från Altor och Nyrensten men i grund och botten bör man värdera bolag på intjäningsförmåga och där ser RVRC attraktivt ut, skriver Börsveckan.

Pierce börjar få ordning på såväl lönsamhet och som balansräkning, och det blir åter ett köpråd för aktien från Börsveckan.

Tobii Dynavox har fått en välförtjänt uppvärdering på börsen och nu är ribban högt satt. Börsveckan ser inget köpläge utan avvaktar.

Profoto arbetade i motvind under 2023 och inledningen på 2024 var svag. Men nya produktlansering väntas vända trenden. Börsveckan väljer ändå att avvakta.

Sdiptech har lyckats växa in i värderingen med relativt konjunkturstabil intäktsbas. Men uppsidan är nu begränsad och Börsveckan avvaktar.

Norva24:s rapport för det första kvartalet var vid första anblick inte imponerande men en djupdykning i sifforna visar att det väntas bli bättre. Börsveckan behåller sitt köpråd.

Under rubriken Rådändring tar Börsveckan bort köprådet för Thunderful. Efter förra veckans besked att bolaget säljer distributionen och blir ett renodlat spelbolag är situationen en helt annan, skriver Börsveckan och avvaktar med aktien.

Mer från förstasidan

Placeras senaste aktieanalyser

Aktieanalyser

Här hittar du Placeras alla aktieanalyser

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Olja - -
Guld - -
Silver - -
Koppar - -