Investtech abonnemang

Som kund hos Avanza får du 10% rabatt på Investtechs olika abonnemang av analysprodukter för den svenska marknaden. För att få rabatten måste du vara inloggad och anmäla dig via länken nedan.

Beställ abonnemang idag
Prova gratis i 1 vecka

Teknisk analys för alla Stockholmsaktier och NGM

Har du någonsin tvekat om det är läge att köpa en aktie eller inte? Investtech ger dig köp- och säljtips för alla aktier på Stockholmsbörsens och NGM varje börsdag. Investtech har specialiserat sig på tekniska analyser, dvs. återspeglingar av psykologin på aktiemarknaden. De har också utarbetat en modellportfölj för den svenska marknaden. De har dessutom kommit med en ny spännande produkt - insideranalyser baserade på insidertransaktioner - något de menar är en mycket stark analyskombination tillsammans med teknisk analys.

Prova Investtech gratis

Vi föreslår att du testar ett abonnemang gratis under en vecka. Vi vill gärna visa dig hur bra analyserna är och vilken nytta du har av alla köp- och säljsignaler i din egen handel. Och vad är bättre än att du gratis kan studera alla möjligheter fullt ut under en vecka innan du bestämmer dig. Du binder dig inte på något sätt genom att prova gratis under en vecka.

Rabatterbjudande till kunder hos Avanza

Som kund hos Avanza får du 10% rabatt på Investtechs olika abonnemang av analysprodukter för den svenska marknaden. För att få rabatten måste du vara inloggad och anmäla dig via abonnemangslänken nedan.

Läs mer om abonnemangen och analyserna

Teckna abonnemang!

Du får tillgång till analyserna när Investtech mottagit din beställning (Inloggningsuppgifter skickas till dig i ett separat e-mail). De sänder dig därefter en inbetalningsavi via post.