Insideranalys

Insideranalyser av de fem senast rapporterade insideraffärerna i aktier till Finansinspektionen. En insider är en person som har särskild insikt i ett bolag och dess framtida möjligheter. Analyserna som är producerade av Investtech presenteras med avancerade diagram kompletta med automatiskt genererade skrivna kommentarer, handelsanalyser inklusive insiderrankning och tabeller över insideraktiviteten. Analyserna grundar sig på föregående börsdags slutkurs.

Teknisk Analys - specialerbjudande till Avanzas kunder

Som kund hos Avanza får du 10% rabatt på Investtechs olika abonnemang av analysprodukter för den svenska marknaden. För att få rabatten måste du vara inloggad och anmäla dig via länken nedan.

Teknisk analys, tre olika abonnemang

TA Topp 5 ger dig 5 avancerade analyser varje dag. Vill du få avancerade analyser för alla aktier på Stockholmsbörsen och NGM? Investtech erbjuder tre olika abonnemang för den svenska marknaden; Investor, Trader och Professional. Du kan prova gratis i en vecka. Läs mer

Teknisk Aktieanalys bok

Har du någonsin tvekat om det är läge att köpa en aktie eller inte? Köp boken Teknisk Aktieanalys och få svar på dina frågor! Köpet kan bli din bästa affär någonsin.
Läs mer