Oboya
Oboya har skrivit kontrakt om leveranser av substrat till Longhai Jiuhu Shengfeng Co. Ltd i Kina. Ordervärdet uppskattas till ca 6,5 miljoner kronor årligen (Aktietorget)

2015-03-19 09:19

”Den här ordern är ett genombrott i produktsegmentet torv substrat för den kinesiska marknaden. Odlarna använder olika typer av substrat för att främja tillväxten av plantorna. Torv mossa är ett substrat som kommer främst från de baltiska länderna och skeppas till Kina. Vi kan se en snabbt växande marknad inom detta område och Oboya har en fördel och kommer kunna ta en marknadsledande ställning inom detta marknadssegment i Kina ", säger Robert Wu, VD Oboya Horticulture Industries AB.

För mer information, vänligen kontakta: CEO Robert Wu, tel + 46 73 5630935


Kort om Oboya Horticulture Industries AB

Oboya Horticulture har som mål att bli en av världens ledande totalleverantörer inom dagliga förbrukningsvaror för blom-, växt-, grönsaks- och örtodlare, samt logistikföretag. Bolagets kunder är ofta odlare eller distributörer. Tillverkning av produkterna sker i Kina, Polen och Kenya. Totalt har Oboya Horticulture Industries AB 357 personer anställda. Huvudkontoret ligger i Lerum, strax utanför Göteborg.

  Se nyheten från Oboya


Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -