Sandvik
Sandviks kapitalmarknadsdag i november 2020 arrangeras virtuellt (Cision)

2020-07-13 13:00

Sandvik bjuder in institutionella investerare, finansanalytiker och finansiell media till en virtuell kapitalmarknadsdag den 3 november.

Presentationer kommer att hållas av Stefan Widing, koncernchef och VD, Tomas Eliasson, ekonomi- och finanschef samt av affärsområdeschefer. Kapitalmarknadsdagen ger deltagarna en uppdatering kring Sandviks strategi och utveckling och kommer att sändas direkt på home.sandvik/se

Det har tidigare meddelats att Sandvik arrangerar sin kapitalmarknadsdag i samarbete med SKF och Volvo, innehållande besök på Sandviks och SKF:s enheter i Österrike för att sedan besöka Volvo i Sverige.

Med anledning av omständigheterna kring Covid-19 kommer alla tre bolag arrangera kapitalmarknadsdagarna virtuellt på redan tidigare angivna datum.

Vänligen notera den 3 november 2020 för Sandviks virtuella kapitalmarknadsdag.

En formell inbjudan med agenda och detaljer för virtuellt deltagande kommer att skickas närmare datumet för kapitalmarknadsdagen.
 

Stockholm, 13 juli 2020

Sandvik AB

För ytterligare information kontakta Emelie Alm, investerarrelationer, tel: 079 060 87 17 eller Martin Blomgren, presschef, tel: 070 577 0549.


Sandvik - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -