Qlosr Group
Analyst Group upprepar riktkurs 7,20 kronor för Qlosr Group (Finwire)

2022-11-25 12:36

Analyst Group upprepar sin riktkurs på 7,20 kronor för teknikbolaget Qlosr Group, enligt en färsk uppdragsanalys.

Omsättningen under det tredje kvartalet växte 283 procent till 125,3 miljoner kronor, vilket var i linje med analyshusets estimat. Den organiska tillväxten uppgick till drygt 19 procent och andelen prenumerationsintäkter var nästan 49 procent.

Under kvartalet genomförde bolaget fyra nya förvärv som totalt adderar intäkter om 74 miljoner kronor med en ebitda på 116 miljoner.

"Klart positivt är att redan nu har tre av förvärven under oktober adderat nya prenumerationsavtal på 1,9 miljoner kronor, vilket innebär att bolagets modell för integration och framtagande av synergier från förvärv är framgångsrik", skriver Analyst Group.

"Trots att bolaget inte funnits på börsen så länge, har det lyckats levererar en kraftig tillväxt med lönsamhet. Bolaget är på god väg att uppnå målet om en omsättning på 500 miljoner kronor för 2022 och sedan vidare mot målet 1 miljard år 2024. Vi tycker fortsatt att bolaget är klart intressant och upprepar vår tidigare köprekommendation och riktkurs", avslutar analysfirman.

Filip Lindkvist
Nyhetsbyrån Finwire



redaktion@finwire.org
© Copyright

Qlosr Group B - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -