Audientes
Audientes och Shenzhen Hengtong Partner ingår avsiktsavtal om kinesiskt samriskbolag (Finwire)

2024-04-03 16:09

Danska hörapparattillverkaren Audientes och Shenzhen Hengtong Partner har tecknat ett avsiktsavtal om att bilda ett kinesiskt samriskbolag.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Samriskbolaget är tänkt att fungera som en lönsam kommersiell enhet som drivs gemensamt av Audientes och Hengtong. Huvudsyftet är att dra nytta av Audientes innovativa plattformsteknik för hård- och mjukvara och erfarenhet av produktutveckling i kombination med Hengtongs expertis inom drift och distribution. Samarbetet syftar till att leverera avancerade men prisvärda hörsellösningar och utnyttja den stora potentialen på den kinesiska marknaden.

Efter undertecknandet av avsiktsförklaringen fokuserar parterna på att slutföra formella avtal och omedelbart påbörja aktiviteter som att utveckla en ny smart hörapparat, undersöka tillverkningsalternativ och formulera marknadsförings- och försäljningsstrategier.

"Vi siktar på att lansera dessa innovativa produkter i Kina och på andra prioriterade marknader så tidigt som möjligt under 2025", skriver Audientes.

Nyhetsbyrån Finwireredaktion@finwire.org
© Copyright

Audientes - I dag

{point.key}

Marknadsöversikt

Stockholmsbörsen, OMXS30

I dag
-
Senast
-
{point.key}

Världsindex

Index +/- % Senast
DAX - -
Hang Seng - -
Nikkei - -

Valutor

Valuta +/- % Senast
USD/SEK - -
EUR/SEK - -
GBP/SEK - -
EUR/USD - -

Räntor

Ränta +/- % Senast
5-års ränta - -
10-års ränta - -

Råvaror

Råvara +/- % Senast
Guld - -
Silver - -
Koppar - -